KRYSTALLHEALING

Siden for spirituell oppvåkning, kraftfulle krystaller og energiarbeid

Hva er Pyramide Kraft ? 

Pyramidekraft er basert på teorien om at Pyramideformen kan generere energi. 

Kilde Pyramid Power av Patrick Flanagan

" Jeg besøkte Kairo og Pyramidene på min reise i 2017..Fantastisk opplevelse i det historiske Farao Museumet og den berømte store Cheops Pyramiden på Gizaplatået  "

Espen Vincent
Spirituell Guide 


Pyramide Kraft er basert på teorien om at pyramideformer, bygget til proporsjoner av den store Cheops Pyramiden i Egypt, kan generere energi som gir oppsiktsvekkende effekter. 


Et økende antall forskere og parapsykologer oppdaget at en pyramide kan forandre det som faller innenfor sine energifylte vegger. Den spesielle formen til pyramiden er som den spesielle formen til fiolin: En fiolin resonerer lyd; en pyramide resonerer energi. 


Overnaturlig energi eller Psychic Energy er ikke nytt. I det eldgamle kina trodde man at vi var knyttet til det evige univers ved en vital kraft som fylte kosmos. I India kaller de det (energi ) prana. Gloria Swanson sa historisk i Time, sovende med en pyramide under sengen sin gjorde gjorde at hver eneste celle i kroppen fikk tilførsel av energi. "Jeg tror fast på Pyramid Power  uttalte hun " 


Orgone Energi er bokstavelig talt " Livskraft "
Orgone Energi er et begrep laget av den østeriske psykoanalytiker Wilhelm Reich på slutten av 1930-tallet for et foreslått universelt kreativt substrat i naturen. Reich hevdet at visse former for sykdom var konsekvensen av utmattelse eller blokkeringer av Chi-energi i kroppen, og at Orgonite vil redusere stress og også bidra til frodig plantevekst! Videre merker mange mennesker ulike positive følelsesmessige effekter i nærvær av Orgone generatorer eller Pyramider. 

En Orgone Power Pyramide er kjent som en Orgonite energi transformator og er et veldig nyttig metafysisk verktøy. Den baserer seg Orgone energi, et begrep skapt av den avdøde Wilhelm Reich, og refererer til de minste subatomære partikler:  Energi og livsenergi.

Orgone energi er bokstavelig talt " Livskraft "

Du trenger ikke å være en Feng Shui artist å rense ut og balansere ut området der du oppholder deg. En av de mest potente metoder til dags dato er å benytte seg av Orgone energi. Plasser dette rundt din stue / arbeidsrom/ soverom og det forvandler negative energier fra alle kilder til positiv livs energier. 

Det fungerer hele tiden, kan ikke slites ut, trenger ikke rensing og kan flyttes med deg uansett hvor du bor eller oppholder deg.

Orgone Pyramidens egenskaper

Den grunnleggende funksjonen til en Argone Pyramide er å resirkulere mørkt, negativ Orgone (livsenergi) til lys, frisk, positiv Orgone livsenergi. 


Konfigurasjonen av kvarts krystaller inne i en metall / organisk matrise får dette å skje. Denne regenererende energien kan brukes til å oppdatere og forsterke energien til en person, rom, kontor eller i et hus. 


Plasser en Power Pyramiden i et rom hvor du føler at energien må forbedres. 


Hvis du plasserer den på soverommet, kan negative energier bli renset ut i løpet av natten. Enheten vil beskytte deg mot negative energier. Sett en Argone Pyramide på skrivebordet på jobben for å slå tilbake negative energier som kan påvirke auraen din. Det er mange som rapporterer en økt drømmefrekvens og at man husker drømmer bedre.


En pyramideform er i seg selv er ekstremt kraftig. Power Pyramiden trenger aldri å renses, og tilpasser seg alltid alle nivåer av negativ energi i ethvert rom eller hus. 

KRYSTALL PYRAMIDER FOR MEDITASJON

Studier viser flere unike og fordelaktige egenskaper som kan utvikles ved Krystall Pyramider til Meditasjon. 

Mange mennesker føler at psykiske krefter stimuleres eller økes ved bruk av krystall pyramider. Psykologer som benytter krystall pyramider på den måten har oppnådd en endret tilstand av bevissthet raskere enn de ellers ville ha gjort, plassert i rommet, under klientens stol eller ved å holde på krystallpyramiden. Pyramide kraften - energien fokuserer på å balansere energifeltet gjennom chakra-systemet og rydde psykiske passasjer som kan ha blitt blokkert. 

Krystall Pyramiden er en geometrisk forsterker som øker bønnens kraft eller styrker den åndelige intensjonen. Bruken av en krystall pyramider under meditasjon kan utvide prosessen som gir følelser av ro, velvære og en mer åpen og positiv holdning. 

Enkelte "avanserte" spirituelle brukere under meditiasjon hevder økt minneopplevelser, visjoner av tidligere inkarnasjoner, telepatisk kommunikasjon og utvidelse av bevissthet. Aktiv bruk av krystall pyramiden under meditasjon kan gi følgende reaksjoner; 

1. En følelse av vektløshet. 
2. Elektrisk-lignende prikkende opplevelser. 
3. Følelser av varme, vanligvis i kroppens øvre deler. 
4. Ro, avslapping og frihet fra spenninger. 
5. Drømmer med levende farger og grafiske visjoner. 
6. Eksterne stimuli, syn og lyder fades spesielt bort. 
7. Tidsforvridning, rombevissthet råder. 
8. Dypere, mer tilfredsstillende meditasjoner og et høyere energinivå.


Om Nubian Argone Pyramider

                                        Fylt med "Blessed Crystals " fra John of God. 
Håndlaget av Annett Banx og designet av Espen Vincent. 

Pyramideformen fungerer som en linse som fokuserer på jordens magnetisme, og skaper en sterk energetisk kraft. Å ha pyramider rundt seg er svært gunstig, siden de bidrar til bedre inneklima, generell trivsel, forbedret konsentrasjon, økt mestringsevne og bedre søvn. Dette er bare noen av fordelene. 

En Ide blir til.....

Jeg har altid vært fasinert av Krystaller og Energiarbeid..Siden min spirituelle oppvåkning for 10 år siden har jeg besøkt nåtidens store Medium og Healer John of God i Brasil i både 2013, 15 og 16. Fra disse spirituelle reisene har jeg blitt kjent med kraften og energien fra dette området og hatt med meg krystaller både til eget bruk og i egen praksis for klienter. Mange vakre og kraftfulle krystaller har fått nye, spirituelle hjem og eiere. 


Min interesse for Kystaller, Energiarbeid og Pyramidekraft satte meg på Ideen om å sette dette sammen i egne Argone Krystall Pyramider med Krystaller fra John of God. 

Klar Kvarts Tårnkrystaller fra John of God 

Kraftgeneratoren i alle Nubian Argone Pyramidene vil være Kvarts terminerte Tårnkrystaller fra John of God ..Disse er "Blessed by the Entites " og skal ikke behandles med noen form for energiarbeid. De er særdeles kraftfulle slik de er. De leveres i forskjellige størrelser og kan i den største utgaven av Pyramidene leveres doble hvor en peker opp og en ned for å øke Pyramidekraften. Hjertekrystaller i Ametyst, Rosenkvarts eller Citrin fra John of God omkranser hver Tårnkrystall og velges etter personlig ønske som tillegg. Nubian Argone JOG Pyramider i form og Design..

Bildene viser vår største Nubian Lys og Krystallpyramide nesten ferdig (bilde til venstre), Bunnen lages med bla tørkede blomster og krystaller (bilde i midten ) og til høyre..


Disse spirituelle Argone pyramidene har en spiss og høy form for en mere intens og kraftfull energistøm, kalt Nubian pyramidene fra gamle oldtidens Egypt. 


De håndlages av kunstneren Annett Banx i England på bestilling og designes av spirituell guide Espen Vincent.


Pyramiden inneholder spirituelle Tårnkrystaller, Rosary Bønnekjeder, Hjerteanheng og krystallhjerter, hentet fra mine spiriituelle reiser til John of God i Brasil. De skreddersys etter dine ønsker. 


Tårnkrystallene er i klar kvarts og vil være en kraftgenerator sentralt i pyramidene. Her vises våre første design der pyramidene blir satt sammen og støpt i et glass liknende materiale.


Små Hjertekrystaller er plassert rundt Tårnkrystallene som er omkranset av et varmt hvitt lys i hele pyramiden... Pyramiden vil ha målene 14x14x23cm. med en Ametystengel i toppen av pyramiden. 


Bunnen vil være fylt med blomster og jordkrystaller inspirert av Pasjons-blomsten som urtene på Casan i Brasil lages av..Disse vil bli helt unike og svært kraftfulle Prisen vil variere avhengig av hva slags krystaller som blir valgt. De vil ha en høyere prisklasse og være et vakkert og kraftfult syn for øye med en sterk Healingkraft..


Levering og Priser 2018 

De første utgavene av disse Nubian Argone Pyramidene med krystaller fra John of God, vil være klare for levering i Juni 2018.  Vi vil levere 3 modeller med basepriser fra Kr. 1.990,-. Du velger selv oppbygging av Pyramiden utover baseinnhold. 


INTRODUKSJONSPRISER JOG NUBIAN ARGONE PYRAMIDER 2018

Vi vil levere tre utgaver av Nubian Argone Pyramidene, en mellomstor utgave i 12x19cm og en stor utgave i 14x23cm + en mindre utgave i 10x16cm..Alle utgavene vil ha Krystaller fra John of God og være håndlaget av Solid Air Sculpture i England. 

Nubian Argone Pyramidene vil være eksklusive og unike i sitt slag. 

Du velger basestørrelse og dernest tillegg av krystaller til personlig design. 


Introduksjons Pris Nubian 10x16cm fra Kr. 1.990,- inkl. ledlys, JOG Kvarts Tower

Introduksjons Pris Nubian 12x19cm fra Kr. 2.490,- inkl. ledlys, JOG Kvarts Tower

Introduksjons Pris Nubian 14x23cm fra Kr. 2.990,- inkl. ledlys, JOG kvartst Tower


Baseinnhold og størrelse 

Alle Nubian Pyramidene inneholder en Tårnkrytall fra John of God, Ledlys, tørkede blomster og små krystaller til oppbygging av baseplattformen. Det som velges i tillegg er i hvilken grad du ønsker at Pyramiden dekores med Hjertekrystaller ( minikrystaller og anheng) , Engler, Rosary Bønnekjede, pendel mm. Vi kan skreddersy Pyramiden med spirituelle krystaller slik du ønsker. 


Priser Opsjoner til personlig Design 

* Ekstra JOG Mini Tårnkrystall fra Kr. 300,-  - kr. 500 stk.  avhengig av størrelse

* JOG Hjerteanheng Kr. 300,- stk. 

* JOG Pendel Kr. 250,- stk. 

* JOG stor Hjertekrystall Kr.  500,- stk. 

* JOG Rosary Bønnekjede med kors Kr. 350,- 

* 18K Forgylt Hellig geometrisk disc fra Kr. 500,- ( LIvets Tre, Livets Blomst mm) 


Dersom du er interessert i en personlig og skreddersydd Nubian JOG Argone Pyramide, ta kontakt for dine ønsker og jeg gir deg et skreddersydd tilbud. 

Benytt kontaktskjema.

 

Sacred Geometric Discs..


Samarbeid med 
Solid Air Sculpture i England....

Til å lage mine nye Nubian Argone Pyramider med krystaller fra John of God har jeg startet et samarbeid med kunstneren Annett Banx gjennom firma Solid Air Sculpture i England. Hun er dyktig i sitt fag og har spesialsert seg på å lage vakre og dekorative Argone Pyramider..For mere informasjon besøk hennes hjemmesider; 


De første store Nubian Orgone Krystall Pyramidene med krystaller fra John of God vil være klare for salg i månedskiftet mai/juni 2018...Bilder kommer...

Om kunstneren 

Annett Banx er en kunstner som er elsker å praktisere Orgone Terapi, Lyd Healing, samt Reiki og Feng Shui. Jeg har nylig oppdaget at ved å integrere krystaller, metaller og organiske materialer i skulpturene mine, kan jeg skape unike kunstverk som løfter deg ut av en lav, negativ frekvens og beveger deg inn i høyere, positive alfa bølger. Disse oppløftende krystallskulpturene er designet for å påvirke ditt familieliv positivt, ved å bidra positivt til mer harmoni, ro og avslapping i hjemmet, og samtidig bidra til å heve bevisstheten på planeten Jorden. Jeg arbeider med mineraler, fordi de er kraftige forsterkere av eterisk energi. Mange av krystallene jeg benytter er strålende for å motvirke de negative effektene av mobiltelefoner, datamaskiner, mikrobølger, elektrisk utstyr og fjernsyn som omgir oss hele dagen, og som kan få oss til å føle oss sliten, irritabel, nervøs og anstrengt. Jeg har oppdaget at når jeg omslutter disse krystallene i en flytende resin, som krymper ved herding, avgir de en ladning av kraft/energi når de legges under trykk. Resultatet gjør det mulig for permanent transmutasjon av stillestående negativ energi til positiv, flytende energi og en stor reduksjon av EMF-stråling i ditt oppholdsrom.

Luminous Organite Crystal Pyramids by Solid Air Sculpture